Close

ViaErwin is exclusief dealer van Van Raam Fietsen

Van Raam maakt driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandem, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen en lage instap fietsen. Alle modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. De fietsen worden op klein, middel, groot en eventueel zeer groot formaat gemaakt en zijn daardoor  geschikt voor kinderen, volwassenen en mensen met een klein tot zeer groot postuur. Een aantal modellen van Van Raam wordt veelal als fiets voor gehandicapten gebruikt. Er wordt door veel mensen gesproken over een Raam fiets, daarmee bedoelen zij dan een fiets van Van Raam.

ViaErwin is uw dealer als het gaat om Van Raam fietsen, wij verkopen, repareren en passen fietsen volledig naar uw gemak aan. Neem gerust contact op via 06 – 37324139 

Van Raam Fietsen

Op maat gemaakte fietsen

 

Van Raam fietsen zijn gemaakt om gebruikers die moeite hebben om het evenwicht te bewaren tijdens het fietsen op een tweewieler. Met de vele opties die er zijn en met eventueel maatwerk maken wij  aangepaste fietsen voor iedereen die niet op een standaard tweewieler kan fietsen. Door alle aanpassingen en opties die er mogelijk zijn is bijna elke Van Raam fiets uniek. 

Waarom een Van Raam fiets?


Veel gebruikers van Van Raam fietsen zoeken meer stabiliteit of hebben een lichamelijk beperking. De speciale fietsen van Van Raam helpen de gebruiker om goed te kunnen blijven fietsen. Door bijvoorbeeld een lage instap, een lager evenwichtspunt, drie wielen en een krachtige elektrische trapondersteuning en speciale accessoires kan de gebruiker langer zelfstandig fietsen. De van Raam fietsen zijn gemakkelijk verstelbaar en aan te passen, zodat er voor iedereen een goede fietshouding gecreëerd kan worden.

Informatie aanvragen

Contact

Meer informatie over aangepaste fietsen?